Luleå SK

Referat

Förlust för damerna mot Öjebyn

Förlust ikväll för damerna mot ett offensivt Öjebyn.

Precis som vi förutspådde satsar Öjebyn på långa bollar mot 3-4 anfallare som man lämnar högt i banan och första kvarten lyckades vi inte riktigt sortera och räkna in motståndarna och Öjebyn kunde rättvist ta ledningen med 1-0 i 16´minuten.
Agnes dubbelräddningar och några dåliga avslut från nära håll från Öjebyn räddade oss från större underläge.

Efter målet tar vi tag i matchen, jobbar närmare varandra, dominerar mittfältet under resten av första halvlek utan att få till de riktigt vassa avsluten. Öjebyn var tvugna att ta en riktigt lång paus för att vila upp sig efter vår press.

I den 58´kvitterar vi genom Sara och intrycket då var att vi skulle vända matchen och ta över initiativet men får då flera hårfina offsidevinkningar mot oss när vi har lägen.

Luften går ur litegrann och tyvärr hamnar vi återigen för långt ifrån varandra och skapar utrymme för Öjebyns långbollar där de gör båda målen på fasta situationer som de skapar via långa bollar och högt anfall.

En match där oavgjort varit rättvist men det är bara bita ihop och ta den långa vandringen till omklädningsrummet och se fram emot semifinalen i Lilla Coop Cup på måndag 26/6.